Sleep

Charm and authenticity in the Ardennes

Priority to calm and comfort in each of the 27 rooms of the Barrière. The spacious rooms are equipped with comfortable beds, bathrooms with bath and/or shower, a view on the garden or the forest, an hospitality tray, ...
For a good start of the day you can enjoy a delicious breakfast composed of local products.

DON’T FORGET THE GIFT VOUCHERS !

The Barrière de Transinne gives you the opportunity to offer your beloved ones an unforgettable and personalized gift voucher. You can choose to offer a certain amount to spend in the hotel or the restaurant or a voucher with facilities of your own choice.

ROOM EQUIPMENT

  • Double bed or twin beds
  • Private bathroom with shower or bath
  • Hairdryer, bath towels and bath items
  • Desk
  • Flat screen television
  • Free Wi-Fi everywhere in the hotel
  • Welcome tray

NEED TO SPEND SOME TIME WITH ONLY THE TWO OF YOU ?

The Wellness of the Barrière is composed of a sauna, a hammam and a relaxation area. Take some time to enjoy a relaxing break before going for a walk in the wood.
A privatized access to the Wellness for two persons is possible, for one hour and on request.

Book your stay

*sidebar.offresTitle

Terroir and Gastronomy

Art & Gastronomy

Your ticket to space

Nature and Tasting

Pour continuer

Le filet américain du Chef / préparé par en cuisine ou par vos soins

18€

Cassolette de joues de porc confites / Garniture à la Cambrée

21€

Poulet de ferme façon Vol au Vent / Ris de veau

24€

Dos de cabillaud / Bouquet de tomates / Crevettes grises / Purée de pommes de terre / jeunes oignons

25€

Cassolette de poissons / pommes nature

23€

Civet de biche / garnitures traditionnelles

21€

Filet de cerf / Champignons des bois / Chicons / Crème de céleri

29€


Pour commencer

Duo de terrines de gibier (Chevreuil et Sanglier) /Pain toasté cranberries et pécan / Confit d’oignons

13€

Planche de charcuteries fines à partager

14€

Ardoise de tapas gourmandes à partage

14€

Vitello Tonato / Dés de thon grillés

15€

Carpaccio de cerf / Croquant de parmesan / Huile de truffe

16€

Carpaccio de coquilles Saint-Jacques / Gelée aux agrumes / Baies roses

18€

Crème de céleri / Croquant aux lardons

7€

Ravioles aux écrevisses / Jus au Champagne / ciboulettes

16€

Foie gras poêlé / Pommes caramélisées / Jus au Porto

18€


Pour finir en beauté

Tarte Tatin nouvelle façon / Sorbet pomme

10€

Trio de Pana Cotta

10€

Palette de sorbets / Fruits de saison

10€

Glaces vanille et chocolat / Façon cannelloni

10€

Assiette de fromages affinés au lait cru / Sélection de la Ferme des Sureaux

14€


Menu du mois

Menu en 3 temps: 37€

Menu en 4 temps: 45€

*uniquement dans le menu en 4 temps


Poour les plus petits

Un plat, un dessert

12€


Lunch du mois

Lunch du marché en 2 temps: 19€

Lunch du marché en 3 temps: 25€