Hôtel

Charm and authenticity in the Ardennes

Priority to calm and comfort in each of the 27 rooms of the Barrière. The spacious rooms are equipped with comfortable beds, bathrooms with bath and/or shower, a view on the garden or the forest, an hospitality tray, ...
For a good start of the day you can enjoy a delicious breakfast composed of local products.

DON’T FORGET THE GIFT VOUCHERS !

The Barrière de Transinne gives you the opportunity to offer your beloved ones an unforgettable and personalized gift voucher. You can choose to offer a certain amount to spend in the hotel or the restaurant or a voucher with facilities of your own choice.

ROOM EQUIPMENT

  • Double bed or twin beds
  • Private bathroom with shower or bath
  • Hairdryer, bath towels and bath items
  • Desk
  • Flat screen television
  • Free Wi-Fi everywhere in the hotel
  • Welcome tray

NEED TO SPEND SOME TIME WITH ONLY THE TWO OF YOU ?

The Wellness of the Barrière is composed of a sauna, a hammam and a relaxation area. Take some time to enjoy a relaxing break before going for a walk in the wood.
A privatized access to the Wellness for two persons is possible, for one hour and on request.

At the Barrière, we care about our environment. That's why we decided to implement an environmental policy that reduces our ecological footprint while maintaining a quality service. Check out our environmental statement here.

To continue

Entrecôte de bœuf 26€

Sauce béarnaise ou poivre - pommes frites

Râble de lapin farci aux champignons 28€

Mille feuilles d’aubergines - chèvre - épinard

La part de poisson selon la pêche 30€

Céleri - condiment noix - émulsion sopina

Agneau 35€

Caviar d’aubergine - jeunes légumes - couscous

Ris de veau 40€

Purée de pommes de terre - réduction de morilles et Sauternes


To begin

Filet de plie

16€

Effilochée de queue de bœuf - poireaux - laitue de mer

Daurade taillée à cru

20€

Guacamole - agrumes - mangue - pomzu

Saint Jacques

25€

Bouillon de courges - gingembre - lard confit- truffe noire

Foie gras en terrine

21€

Cannelloni céleri - pomme verte - mandarine

Effilochée de queue de bœuf

19€

Œuf 63° - légumes oubliés - sauce Albufera


To end with a sweet touch

Baba

12€

Mûres-Myrtilles-infusion verveine

Nougat glacé

12€

Ananas-mangue-granité pina colada

Dame blanche tournée minute

12€

Assortiment de fromages au lait cru sélectionnés par nos soins

14€


Menu du mois

 

 

Menu Découverte

 

Filet de plie
Effilochée de queue de bœuf - poireaux - laitue de mer

OU

Daurade taillée à cru
Guacamole - agrumes - mangue - Pomzu

***
Saint Jacques
Bouillon de courges - gingembre - lard confit - truffe noire
*Uniquement servi avec le 4 services*

***
Râble de lapin farci aux champignons
Mille feuilles d’aubergine - chèvre - épinards

OU
La part de poisson selon la pêche
Céleri - condiment noix - émulsion sopina

***
Baba
Mûres- myrtilles - infusion verveine

OU
Nougat glacé
Ananas - mangue - granite pina colada

 

 

Nos menus sont servis par table entière

 

 

Menu en 3 Temps 37€. Sélection de vins à 15€.

Menu en 4 Temps 45€. Sélection de vins à  20€.

 


Poour les plus petits

Un plat, un dessert

12€


Lunch of the day

Our lunch consists of local products and the market cooked daily by our chef. 

The composition of lunch varies from day to day. 

Do not hesitate to contact us to find out the composition of the lunch.

 

 

Lunch du marché en 2 temps: 23€

Lunch du marché en 3 temps: 29€