Business

A team at your service

Depending on the size of your group and the requirements of your seminar, our flexible and reactive team will plan each event with professionalism.

From reception to meals and our partners for the organisation of your events, La Barrière de Transinne's services are designed to meet all your expectations.

Completely green

La Barrière de Transinne, ideally located in the heart of the Belgian Ardennes and the Grande Foret de Saint Hubert, close to all amenities (Luxembourg, Namur, Brussels thanks to the E411), offers 3 meeting rooms that can accommodate between 2 and 40 people. Some of these spaces benefit from natural light.

For residential seminars, La Barrière de Transinne has 28 comfortable rooms in an authentic and relaxing setting. Depending on your needs, we can offer you an attractive rate.

For your meals, you can choose between different formulas. Business lunch, sandwich buffet, gourmet menu, our chef, William Denayer, will offer you an intuitive cuisine, with seasonal products, for the best of your taste buds.

 

Information and price inquiry:info@barrieredetransinne.be

Book your stay

Book

To continue

Entrecôte de bœuf 26€

Sauce béarnaise ou poivre - pommes frites

Râble de lapin farci aux champignons 28€

Mille feuilles d’aubergines - chèvre - épinard

La part de poisson selon la pêche 30€

Céleri - condiment noix - émulsion sopina

Agneau 35€

Caviar d’aubergine - jeunes légumes - couscous

Ris de veau 40€

Purée de pommes de terre - réduction de morilles et Sauternes


To begin

Filet de plie

16€

Effilochée de queue de bœuf - poireaux - laitue de mer

Daurade taillée à cru

20€

Guacamole - agrumes - mangue - pomzu

Saint Jacques

25€

Bouillon de courges - gingembre - lard confit- truffe noire

Foie gras en terrine

21€

Cannelloni céleri - pomme verte - mandarine

Effilochée de queue de bœuf

19€

Œuf 63° - légumes oubliés - sauce Albufera


To end with a sweet touch

Baba

12€

Mûres-Myrtilles-infusion verveine

Nougat glacé

12€

Ananas-mangue-granité pina colada

Dame blanche tournée minute

12€

Assortiment de fromages au lait cru sélectionnés par nos soins

14€


Menu du mois

 

 

Menu Découverte

 

Filet de plie
Effilochée de queue de bœuf - poireaux - laitue de mer

OU

Daurade taillée à cru
Guacamole - agrumes - mangue - Pomzu

***
Saint Jacques
Bouillon de courges - gingembre - lard confit - truffe noire
*Uniquement servi avec le 4 services*

***
Râble de lapin farci aux champignons
Mille feuilles d’aubergine - chèvre - épinards

OU
La part de poisson selon la pêche
Céleri - condiment noix - émulsion sopina

***
Baba
Mûres- myrtilles - infusion verveine

OU
Nougat glacé
Ananas - mangue - granite pina colada

 

 

Nos menus sont servis par table entière

 

 

Menu en 3 Temps 37€. Sélection de vins à 15€.

Menu en 4 Temps 45€. Sélection de vins à  20€.

 


Poour les plus petits

Un plat, un dessert

12€


Lunch of the day

Our lunch consists of local products and the market cooked daily by our chef. 

The composition of lunch varies from day to day. 

Do not hesitate to contact us to find out the composition of the lunch.

 

 

Lunch du marché en 2 temps: 23€

Lunch du marché en 3 temps: 29€