Slapen

Charme et authenticiteit in de Ardennen

Voorrang voor rust en comfort in elk van de 27 kamers van de Barrière. De ruime kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, goed uitgeruste badkamers met bad en/of douche, uitzicht op de tuin of het bos, een welkomstpakket, ...
Om de dag goed aan te vatten geniet u van een heerlijk buffetontbijt samengesteld uit lokale produkten.

VERGEET DE KADOBONNEN NIET !

De Barrière de Transinne stelt u voor onder de vorm van een kadobon om een op maat en onvergetelijk geschenk aan uw naasten aan te bieden. U kan kiezen om een bepaald bedrag te schenken om in het hotel of het restaurant te spenderen of een tegoedbon met voorzieningen volgens uw keuze.

UITRUSTING VAN DE KAMERS

  • tweepersoonsbed of twee aparte bedden
  • private badkamer met douche of bad
  • haardroger, badhanddoeken en badprodukten
  • bureau
  • flatscreen televisie
  • gratis wi-fi aansluiting in het hele hotel
  • welkomstpakket

NOOD AAN WAT TIJD MET Z’N TWEETJES ?

De Wellness van de Barrière bestaat uit een sauna, een hammam en een ontspanningsruimte. Gun uzelf een ontspannende pauze alvorens een wandeling in het bos te maken.
De Wellness kan privaat gebruikt worden voor twee personen, voor één uur en op aanvraag.

In de Barrière geven we om onze omgeving. Daarom hebben we besloten om een milieubeleid te voeren dat onze ecologische voetafdruk verkleint en tegelijkertijd een kwaliteitsvolle dienstverlening handhaaft. Bekijk hier onze milieuverklaring.

En vervolgens

Biefstuk van runderrib, 28€

Béarnaisesaus of peperbakpannen-friet

Hertenfilet

35€

Peer gekonfijte rode kool rode appels dauphines met kastanjes

Wilde zwijnenfilet

26€

Groene kool met spek - schorseneren - kastanjes - appelmoes - appeldauphine

Kalfszwezeriken

40 €

Aardappelpuree - vermindering van het aantal morilles en sauternes

Kabeljauw Filet

32€

vismessen- kerrie - paksoi


Om te starten

Half-gekookte rood tonijn

25€.

Mayonaise met kruiden - rauwe ham - cashewnoten

sint-jakobsschelpen

20€

Gestoofde cichorei-houten champignons - spinazie

Foie gras in twee bereidingen

21€.

Gebakken, aardperen, hazelnoot, in terrine, kruiderij van rood fruit, reductie van redboq.

Galantine van parelhoenders

19€

Foie gras- trumpetjes van de dode-pistachiobarren

Makreelfilet

16€

Knapperige groenten - Minestrone coulis - zwarte olijven - Halfgekookte rode tonijn - 25€.

Duo van grijze garnalen en kaas croquettes

18€


Eindigen op een zoete toets

Witte Chocolade

12€

Knapperig bruin-citroen schuimgebakje

Vacherin

12€

Meringue-figuren-pegels

Appel in verschillende texturen

12€

Karamel - vanille-ijs - vanille-ijs

Dame blanche getrommelde minuut - slagroom - chocolade

12€

Het regionale kaasplateau

14€.


Menu du mois

 

Menu Découverte

 

 

Menu Découverte

 

Galantine de pintade

Foie gras- trompettes de la mort - pistaches - betteraves

ou

Filet de maquereau

Légumes croquants - olives noires - coulis minestrone

***

Saint Jacques

Chicons braisés- champignons des bois - épinards

 

*uniquement pour le menu 4 services*

***

Filet de marcassin

Chou vert au lard- salsifis - chataigne - pommes dauphine

Ou

Dos de Cabilaud

Condiment couteau - curry - pak choi

***

Chocolat blanc

Meringue croquante- marron - citron

Ou

 

Pommes en differentes textures

Caramel- glace vanille

 

 

 

 

 

 

Nos menus sont servis par table entière

 

 

Menu en 3 Temps 37€. Sélection de vins à 15€.

Menu en 4 Temps 45€. Sélection de vins à  20€.

 


Poour les plus petits

Un plat, un dessert

12€


Lunch van de dag

 

Onze lunch bestaat uit lokale producten en de markt die dagelijks door onze chef wordt bereid. 

De samenstelling van de lunch varieert van dag tot dag. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor de samenstelling van de lunch.

 

Lunch du marché en 2 temps: 23€

Lunch du marché en 3 temps: 29€