Restaurant

 

Een gastronomish keuken in een eigentijds kader

 

La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, zorgvuldig gerenoveerd met zorg en moderniteit en  combineert charme, comfort en elegantie.

 

Een wellnessruimte met sauna en hammam is ook beschikbaar en kan voor elke klant geprivatiseerd worden.

Op het gebied van de keuken zijn het verfijnde lokale gerechten die uw smaakpapillen doen watertanden. De chef-kok biedt een gastronomische ervaring gebaseerd op een verse en smakelijke keuken geïnspireerd door lokale producten, terwijl hij zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.

Bij mooi weer kunnen de gasten genieten van hun maaltijd op het terras met uitzicht op de tuin.

Het restaurant heeft een capaciteit van 60 personen en een private dining room voor 12 personen. 

 

 

 

                                                  

Openingsuren

Open van Woensdag tot vrijdag
Van 12:00 tot 14:30 uur en van 19:00 tot 21:00 uur.
Zaterdags van 19.00 tot 21.30 uur.
Zondag van 12.00 tot 14.30 uur.
Cloded on Maandag en dinsdag

Reservatie

Reservatie

*sidebar.offresTitle

À la carte

Menus & Vins

Om te starten

Zalmforel

Citrusvruchten, room en pijnboompitten

17€

Rundvlees Simmental

Comté kaas-frambozen-boterblaadjes

20€

Kreeft

Knapperige groenten-Livechee-Kelderij

32€

Rode tonijn

Gomasio - Dashi - Isigny room

30€

Foie gras poelé

Rabarber - Perzik - Dragon

21€


En vervolgens

Koekoeksklok uit Mechelen

Wortel textuur - Mosterd - Passie

27€

Lam

Jalapenos - Maïs - Rode uien

38€

Rund Entrecote

Béarnaise of peper - frietjes - salade

29€

Het deel van de vis

Seizoensgroenten - Mousselinesaus

Prijs van de dag


Eindigen op een zoete toets

Ijs parfait met amandelen

Aardbei-Apricot-Groene Thee

12€ (€)

Guanaja Chocolade

PopCorn-pinda's

12€ (€)

Dessert van de banketbakker

12€

Dame Blanche

12€

Crème fraiche-chocolade

Sabayon

12€

Kaasplateau

15€


Menu du mois

 

Zalmforel

Citrusvruchten - Slagroom - Pijnboompitten

Of

Simmentaler Rundvlees

Comté - Frambozen - Bieten

***

Kreeft

Lavas - knapperige groenten - selderij

*Alleen geserveerd in 4 gangen*

***

Koekoeksklok Mechelen

Textuur van wortelen - Mosterd - Passie

Of

Vis volgens de perzik

Erwten - Furikake - Grapefruit

***

Bord met oude kazen

*Aanvulling 15€*

***

 

Ijskoude amandel parfait

Aardbeien - Abrikozen - Groene thee

Of

Guanaja Chocolade

Popcorn - Pinda's

 

Vervanging van het dessert door de kaas

*Aanvulling 10€*

 

 
 
 

Menu aan 39€ in 3 gangen. Wijnbegeleiding aan 19€.

Menu aan 50€ in 4 gangen. Wijnbegeleiding aan 25€.

 

Menu geserveerd per hele tafel

In geval van allergieën of intoleranties, laat het ons weten op het moment van de boeking.

 

Voor eventuele wijzigingen in het menu wordt een toeslag gevraagd. 

 
 
 
 

Menu Prestige

 

 
Rode tonijn
Gomasio - Dashi - Isigny crème
 
***
Kreeft
Lavas - knapperige groenten - selderij
 
***
Gebakken ganzenlever
Rabarber - Perzik - Dragon
 
***
Lamszadel
Jalapenos - Maïs - Rode uien
 
***
Entremet
 
***
Dessert van onze banketbakker
 
 
 
 

6 Gangen menu aan 79€ met wijn aan 31€.

Menu geserveerd per tafel

 

 

 


La carte des Vins

See you Soon

Under construction