Restaurant

Gastronomische keuken in een hedendaags kader

La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, gerenoveerd met zorg en moderniteit, een combinatie van charme, comfort en elegantie.

In de keuken zullen verfijnde streekgerechten uw smaakpapillen doen watertanden. Chef-kok  biedt een gastronomische ervaring op basis van een verse en smakelijke keuken, geïnspireerd door lokale producten, die zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.

Bij mooi weer kunnen de gasten van hun maaltijd genieten op het terras met uitzicht op de tuin. Afhankelijk van de weersomstandigheden kiest de directie of de maaltijd binnen of buiten wordt geserveerd. 

Het restaurant heeft een capaciteit van 60 couverts.

Vanaf 6 personen werken we enkel nog met een menuformule. 

 Om de beschikbaarheid te garanderen, is het raadzaam uw tafel telefonisch te reserveren op 061/65.50.37, of via het formulier op deze pagina. 

Honden zijn niet welkom in het restaurant.                                                  

Openingsuren

Van donderdag tot maandag
Van 12:00 tot 14:00 en van 19:00 tot 21:00.
Gesloten op dinsdag en woensdag en Zaterdagmiddag

Reservatie

Reservatie

*sidebar.offresTitle

À la carte

Menus

Om te starten

Bavarois prei

20€

Rode biet - groene appel - mierikswortel

Perfect ei

20€

Groene kool - romige kastanjes - wilde paddenstoelen

Fawn tartaar

27€

Kappertje - gele biet - champignons

Gebraden coquilles

28€

Schorsenerenrisotto - chorizoschuim


En vervolgens

Carrelet filet

34€

Pompoen - aardpeer - crosnes

Zeetong

40€

Garnituur uit de moestuin

Filet van Marcassin

42€

Smeltende pastinaak - spruitjes - pepersaus

Kalfszwezerik

42€

Gekonfijte kalfswang met trippelsaus van Rochefort - champignons

Pure ossenhaas, volgens het aanbod van de dag

42€

Hertfilet

Butternut - chiconette - veenbessen - sinaasappel

42€


Eindigen op een zoete toets

Gabriel's lekkernij (aan te vragen bij bestelling)

15€

Chocolade - gekarameliseerde hazelnoten - gezouten boterkaramel - vanille

Meringue

Kastanje - limoen - gemarineerde kersen 15€ Mousseux witte chocolade

15€

Mousse van witte chocolade

15€

Sorbet van mandarijn - coulis van kiwi

Romige chocoladetaart

15€

Melkschuim - koffie-ijs - Whisky anglaise

Dame Blanche van de chef

15€

Warm kaastaartje

15€

Sjalotten - raapjes - spinazie

Bordje belegen kazen

15€

Selectie van onze regionale ambachtslui


Menu Nathan

 

 

Nathan menu

 

Beierse preitaart
Rode biet - groene appel - mierikswortel

Carrelet filet 
Pompoen - aardperen - crosnes  

Meringue
Kastanjecrème - limoen - gemarineerde kersen
Of
Warm kaastaartje 
Sjalotten - raapjes - spinazie 
(Supplement 5€)

Witte chocolademousse
Mandarijn sorbet - kiwi coulis

 

4 gangen menus at 55€ zonder wijnen

 4 gangen menus met wijnen selectie at 87€


Menu Maxime

 

Het menu van Maxime

 

Speciaal wildmenu 

Tartaar van reekalf
Kappertjes - gele biet - champignons

Gebraden coquilles
Schorsenerenrisotto - chorizoschuim

Filet van wild zwijn
Smeltende pastinaak - spruitjes - pepersaus

Hindefilet
Butternut - chiconette - veenbessen - sinaasappel

Romige chocoladetaart
Melkschuim - koffie ijs - Whisky anglaise

 

Menu aan 80€ zonder dranken

Menu aan 118€ met de wijn selectie 

 

Gelieve ons te informeren over eventuele allergieën of intoleranties


Menu Gabriel