Restaurant

 

Een gastronomish keuken in een eigentijds kader

 

La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, zorgvuldig gerenoveerd met zorg en moderniteit en  combineert charme, comfort en elegantie.

 

Een wellnessruimte met sauna en hammam is ook beschikbaar en kan voor elke klant geprivatiseerd worden.

Op het gebied van de keuken zijn het verfijnde lokale gerechten die uw smaakpapillen doen watertanden. De chef-kok biedt een gastronomische ervaring gebaseerd op een verse en smakelijke keuken geïnspireerd door lokale producten, terwijl hij zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.

Bij mooi weer kunnen de gasten genieten van hun maaltijd op het terras met uitzicht op de tuin.

Het restaurant heeft een capaciteit van 60 personen en een private dining room voor 12 personen. 

 

 

 

                                                  

Openingsuren

Open van dinsdag tot vrijdag
Van 12:00 tot 14:30 uur en van 19:00 tot 21:00 uur.
Zaterdags van 19.00 tot 21.30 uur.
Zondag van 12.00 tot 14.30 uur.
Cloded on Maandag en dinsdag
Néerlandais

Bestellingen tot 13:30 uur voor lunch en 20:30 uur 's avonds

Reservatie

Reservatie

*sidebar.offresTitle

Art & Gastronomie

Uw ticket voor de ruimte

Natuur et Lekkernijen

Uitstapje met uw hond

à la carte

Menu

En vervolgens

Entrecôte de bœuf

26€

Sauce béarnaise ou poivre - pommes frites

Râble de lapin farci aux champignons

28€

Mille feuilles d’aubergines - chèvre - épinard

La part de poisson selon la pêche

30€

Céleri - condiment noix - émulsion sopina

Agneau

35€

Caviar d’aubergine - jeunes légumes - couscous

Ris de veau

40€

Purée de pommes de terre - réduction de morilles et Sauternes


Om te starten

Filet de plie

16€

Effilochée de queue de bœuf - poireaux - laitue de mer

Daurade taillée à cru

20€

Guacamole - agrumes - mangue - pomzu

Saint Jacques

25€

Bouillon de courges - gingembre - lard confit- truffe noire

Foie gras en terrine

21€

Cannelloni céleri - pomme verte - mandarine

Effilochée de queue de bœuf

19€

Œuf 63° - légumes oubliés - sauce Albufera


Eindigen op een zoete toets

Baba

12€

Mûres-Myrtilles-infusion verveine

Nougat glacé

12€

Ananas-mangue-granité pina colada

Dame blanche tournée minute

12€

Assortiment de fromages au lait cru sélectionnés par nos soins

14€


Menu du mois

 

Menu Découverte

 

Filet de plie
Effilochée de queue de bœuf - poireaux - laitue de mer

OU

Daurade taillée à cru
Guacamole - agrumes - mangue - Pomzu

***
Saint Jacques
Bouillon de courges - gingembre - lard confit - truffe noire
*Uniquement servi avec le 4 services*

***
Râble de lapin farci aux champignons
Mille feuilles d’aubergine - chèvre - épinards

OU
La part de poisson selon la pêche
Céleri - condiment noix - émulsion sopina

***
Baba
Mûres- myrtilles - infusion verveine

OU
Nougat glacé
Ananas - mangue - granite pina colada

 

 

Nos menus sont servis par table entière

 

 

Menu en 3 Temps 37€. Sélection de vins à 15€.

Menu en 4 Temps 45€. Sélection de vins à  20€.

 

 


Poour les plus petits

Un plat, un dessert

12€


Lunch van de dag

 

Onze lunch bestaat uit lokale producten en de markt die dagelijks door onze chef wordt bereid. 

De samenstelling van de lunch varieert van dag tot dag. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor de samenstelling van de lunch.

 

Lunch du marché en 2 temps: 23€

Lunch du marché en 3 temps: 29€