La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, gerenoveerd met zorg en moderniteit, een combinatie van charme, comfort en elegantie.
In de keuken zullen verfijnde streekgerechten uw smaakpapillen doen watertanden. Chef-kok biedt een gastronomische ervaring op basis van een verse en smakelijke keuken, geïnspireerd door lokale producten, die zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.
Bij mooi weer kunnen de gasten van hun maaltijd genieten op het terras met uitzicht op de tuin. Afhankelijk van de weersomstandigheden kiest de directie of de maaltijd binnen of buiten wordt geserveerd.
Het restaurant heeft een capaciteit van 60 couverts.
Vanaf 6 personen werken we enkel nog met een menuformule.
Om de beschikbaarheid te garanderen, is het raadzaam uw tafel telefonisch te reserveren op 061/65.50.37, of via het formulier op deze pagina.
Honden zijn niet welkom in het restaurant.
Van donderdag tot maandag
Van 12:00 tot 14:00 en van 19:00 tot 21:00.
Gesloten op dinsdag en woensdag en Zaterdagmiddag
Bavarois prei
20€
Rode biet - groene appel - mierikswortel
Perfect ei
20€
Groene kool - romige kastanjes - wilde paddenstoelen
Fawn tartaar
27€
Kappertje - gele biet - champignons
Gebraden coquilles
28€
Schorsenerenrisotto - chorizoschuim
Carrelet filet
34€
Pompoen - aardpeer - crosnes
Zeetong
40€
Garnituur uit de moestuin
Filet van Marcassin
42€
Smeltende pastinaak - spruitjes - pepersaus
Kalfszwezerik
42€
Gekonfijte kalfswang met trippelsaus van Rochefort - champignons
Pure ossenhaas, volgens het aanbod van de dag
42€
Hertfilet
Butternut - chiconette - veenbessen - sinaasappel
42€
Gabriel's lekkernij (aan te vragen bij bestelling)
15€
Chocolade - gekarameliseerde hazelnoten - gezouten boterkaramel - vanille
Meringue
Kastanje - limoen - gemarineerde kersen 15€ Mousseux witte chocolade
15€
Mousse van witte chocolade
15€
Sorbet van mandarijn - coulis van kiwi
Romige chocoladetaart
15€
Melkschuim - koffie-ijs - Whisky anglaise
Dame Blanche van de chef
15€
Warm kaastaartje
15€
Sjalotten - raapjes - spinazie
Bordje belegen kazen
15€
Selectie van onze regionale ambachtslui
Nathan menu
Beierse preitaart
Rode biet - groene appel - mierikswortel
Carrelet filet
Pompoen - aardperen - crosnes
Meringue
Kastanjecrème - limoen - gemarineerde kersen
Of
Warm kaastaartje
Sjalotten - raapjes - spinazie
(Supplement 5€)
Witte chocolademousse
Mandarijn sorbet - kiwi coulis
4 gangen menus at 55€ zonder wijnen
4 gangen menus met wijnen selectie at 87€
Het menu van Maxime
Speciaal wildmenu
Tartaar van reekalf
Kappertjes - gele biet - champignons
Gebraden coquilles
Schorsenerenrisotto - chorizoschuim
Filet van wild zwijn
Smeltende pastinaak - spruitjes - pepersaus
Hindefilet
Butternut - chiconette - veenbessen - sinaasappel
Romige chocoladetaart
Melkschuim - koffie ijs - Whisky anglaise
Menu aan 80€ zonder dranken
Menu aan 118€ met de wijn selectie
Gelieve ons te informeren over eventuele allergieën of intoleranties