Toegang tot onze faciliteit wordt alleen verleend op vertoon van het Covid Safe Ticket

Restaurant

Gastronomische keuken in een hedendaags kader

La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, gerenoveerd met zorg en moderniteit, een combinatie van charme, comfort en elegantie.

In de keuken zullen verfijnde streekgerechten uw smaakpapillen doen watertanden. Chef-kok William Denayer biedt een gastronomische ervaring op basis van een verse en smakelijke keuken, geïnspireerd door lokale producten, die zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.

Bij mooi weer kunnen de gasten van hun maaltijd genieten op het terras met uitzicht op de tuin. Afhankelijk van de weersomstandigheden kiest de directie of de maaltijd binnen of buiten wordt geserveerd. 

Het restaurant heeft een capaciteit van 60 couverts.

Vanaf 6 personen werken we enkel nog met een menuformule. 

Wij verwelkomen u graag van woensdag tot zondag

De middagdienst begint om 12 uur. De keuken is open tot 13.30 uur, tijdstip van de laatste bestelling.

De avonddienst begint om 19.00 uur. De keuken sluit om 20.30 uur, het tijdstip van de laatste bestelling.

Het restaurant sluit van woensdag tot zaterdag om middernacht. Op zondag sluit het restaurant om 16.30 uur. Het restaurant is gesloten op maandag, dinsdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

 

 Om de beschikbaarheid te garanderen, is het raadzaam uw tafel telefonisch te reserveren op 061/65.50.37, of via het formulier op deze pagina. 

Honden zijn niet welkom in het restaurant.                                                  

Openingsuren

Open van Woensdag tot vrijdag
Van 12:00 tot 14:30 uur en van 19:00 tot 21:00 uur.
Zaterdags van 19.00 tot 21.30 uur.
Zondag van 12.00 tot 14.30 uur.
Cloded on Maandag en dinsdag

Reservatie

Reservatie

*sidebar.offresTitle

À la carte

Menus

Om te starten

Terrine met wildkorst

Pistachio-foie gras-trompetten des doods

18€

Filet van snoekbaars

Vergeten groenten-kumquat-yuzu

21€

Rode tonijn rauw

Mango - avocado - sakura

30€

Jakobsschchelpen

Bospaddestoelen -witlof-spinazie-truffel

33€

Gebakken ganzenlever

Butternut - pruimen - umeboshi

29€


En vervolgens

Filet van everzwijn

Spruitjes-spek-cranberry-kastanje

28€

Rund Entrecote

Béarnaise of peper - frietjes - salade

30€

Vissen, volgens vangst

Prei-zeekraal-meskruiden-pomplemoes

prijs van de dag

Hertenfilet van onze jacht in twee bereidingen

Wortels - nashi peren - zwarte knoflook - wilde champignons

38€


Eindigen op een zoete toets

Caraïbische chocolade

Braambes - Bosbes - Shisot

13€

Witte Perzik

Groene thee - tijm - citroen

13€

Dame Blanche

13€

Verse room-chocolade

Sabayon

13

Kaasplateau

15€


Menu du mois

Menu Découvere

 

Terrine met wildkorst

Pistachio - foie gras - trompetten des doods

Afname van rode biet

Of

Filet van snoekbaars

Vergeten groenten - kumquat - yuzu

***

Jakobsschelpen

Bospaddestoelen - witlof - spinazie - truffel

*alleen voor het 4 gangen menu*

***

Filet van Marcassin

Spruitjes - spek - cranberry - kastanje 

Of

Vissen volgens vangst 

Prei - zeekraal - meskruiden - pompelmoes

*** 

Bord met lokale kazen.

Toeslag 15€ (in plaats van dessert 10€)

***

Squash

Mousse van yoghurt en kastanje

Of

Pana cota kokosnoot

Exotische frisheid - koriander 

 

Onze menu's worden per tafel geserveerd

 

Menu aan 39€ in 3 gangen. 

Menu aan 55€ in 4 gangen. 

 

Menu geserveerd per hele tafel

In geval van allergieën of intoleranties, laat het ons weten op het moment van de boeking.

 

Voor eventuele wijzigingen in het menu wordt een toeslag gevraagd. 


Menu Prestige

 

Thon rouge à cru

Mangue - avocat - sakura

***

Noix de Saint Jacques

Champignons des bois - chicons - épinards - truffe

***

Foie gras poêlé

Butternut - prunes - umeboshi

***

Chevreuil de nos chasses

Le filet poêlé - racines - poires nashi - ail noir

L'épaule confite - mimolette- champignons des bois - garam masala 

***

Le prélude au dessert

***

Le Dessert de notre pâtissier

 

 

Menu 6 Services à 79€ .

Menu servi par table entière