Restaurant
Een gastronomish keuken in een eigentijds kader
La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, zorgvuldig gerenoveerd met zorg en moderniteit en combineert charme, comfort en elegantie.
Een wellnessruimte met sauna en hammam is ook beschikbaar en kan voor elke klant geprivatiseerd worden.
Op het gebied van de keuken zijn het verfijnde lokale gerechten die uw smaakpapillen doen watertanden. De chef-kok biedt een gastronomische ervaring gebaseerd op een verse en smakelijke keuken geïnspireerd door lokale producten, terwijl hij zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.
Bij mooi weer kunnen de gasten genieten van hun maaltijd op het terras met uitzicht op de tuin.
Het restaurant heeft een capaciteit van 60 personen en een private dining room voor 12 personen.
Open van Woensdag tot vrijdag
Van 12:00 tot 14:30 uur en van 19:00 tot 21:00 uur.
Zaterdags van 19.00 tot 21.30 uur.
Zondag van 12.00 tot 14.30 uur.
Cloded on Maandag en dinsdag
Néerlandais
Bestellingen tot 13:30 uur voor lunch en 20:30 uur 's avonds
Versnipperde hinde
21€.
Paimpol boon - kastanje
Gepekelde makreel
18€.
Zwarte sesamzaadjes - Dashi-bouillon
King Crab
27€.
Spaghetti Squash - terug uit Azië
Formule met kaviaar
40€.
Rundvlees entrecote
29€.
Bearnaisesaus of pepersaus - mesclun - friet
Het aandeel van de vis
Prijs van de dag
Risotto - rompen - jodiumemulsie
Filet van wilde zwijnen
27€.
Polenta - boter geroosterde schorseneren - volwaardige sappen
Pure Simmental net werkte in het Amerikaans
26€.
In verband met de dagelijkse aankomsten en de zorg voor kwaliteit, vragen wij u vanaf 6 personen naar één menu te gaan voor alle gasten.
Groene appel textuur
12€.
Shizo - schuimgebak
Mijn interpretatie van de caramel cappucino
12€.
Dame Blanche tournée minuut
12€.
Bord met gerijpte kazen uit Frankrijk en onze regio
15€.