Coronavirus Informatie

Restaurant

 

Een gastronomish keuken in een eigentijds kader

 

La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, zorgvuldig gerenoveerd met zorg en moderniteit en  combineert charme, comfort en elegantie.

 

Een wellnessruimte met sauna en hammam is ook beschikbaar en kan voor elke klant geprivatiseerd worden.

Op het gebied van de keuken zijn het verfijnde lokale gerechten die uw smaakpapillen doen watertanden. De chef-kok biedt een gastronomische ervaring gebaseerd op een verse en smakelijke keuken geïnspireerd door lokale producten, terwijl hij zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.

Bij mooi weer kunnen de gasten genieten van hun maaltijd op het terras met uitzicht op de tuin.

Het restaurant heeft een capaciteit van 60 personen en een private dining room voor 12 personen. 

 

 

 

                                                  

Openingsuren

Open van Woensdag tot vrijdag
Van 12:00 tot 14:30 uur en van 19:00 tot 21:00 uur.
Zaterdags van 19.00 tot 21.30 uur.
Zondag van 12.00 tot 14.30 uur.
Cloded on Maandag en dinsdag
Néerlandais

Bestellingen tot 13:30 uur voor lunch en 20:30 uur 's avonds

Reservatie

Reservatie

*sidebar.offresTitle

À la carte

Menus & Vins

Om te starten

Versnipperde hinde

21€.

Paimpol boon - kastanje

Gepekelde makreel

18€.

Zwarte sesamzaadjes - Dashi-bouillon

King Crab

27€.

Spaghetti Squash - terug uit Azië

Formule met kaviaar

40€.


En vervolgens

Rundvlees entrecote

29€.

Bearnaisesaus of pepersaus - mesclun - friet

Het aandeel van de vis

Prijs van de dag

Risotto - rompen - jodiumemulsie

Filet van wilde zwijnen

27€.

Polenta - boter geroosterde schorseneren - volwaardige sappen

Pure Simmental net werkte in het Amerikaans

26€.

In verband met de dagelijkse aankomsten en de zorg voor kwaliteit, vragen wij u vanaf 6 personen naar één menu te gaan voor alle gasten.


Eindigen op een zoete toets

Groene appel textuur

12€.

Shizo - schuimgebak

Mijn interpretatie van de caramel cappucino

12€.

Dame Blanche tournée minuut

12€.

Bord met gerijpte kazen uit Frankrijk en onze regio

15€.


Menu du mois

Ontdekkingsmenu

 
 
Versnipperde hinde
 
Paimpol boon - kastanje
 
Of
 
Ingemaakte makreel
 
Zwarte sesamzaadjes - Dashi-bouillon
 
***
 
Koningskrab 
 
Spaghettipompoen - terugkeer van Aziatische kaviaar
 
(Supl. kaviaar 15€)
 
Alleen geserveerd in 4 gangen
 
***
 
Het aandeel van de vis
 
Risotto - rompen - jodiumemulsie 
 
Of
 
Filet van Marcassin
 
Polenta - Botergeroosterde schorseneren - volwaardig sap 
 
***
 
Plaat van gerijpte kazen
 
*Toevoeging van 15€*
 
***
 
Groene appel structuur 
 
Shizo - schuimgebak
 
Of
 
Mijn interpretatie van caramel cappucino
 
Vervangend dessert door kaas
 
*Toevoeging van 10€*
 
 
 
Menu aan 39€ in 3 gangen. Wijnbegeleiding aan 19€.
Menu aan 50€ in 4 gangen. Wijnbegeleiding aan 25€.
 
Menu geserveerd per hele tafel
In geval van allergieën of intoleranties, laat het ons weten op het moment van de boeking.
 
Voor eventuele wijzigingen in het menu wordt een toeslag gevraagd. 
 
 
 
 

Menu Prestige

Menu Prestige

 

 

Verrassingsmenu volgens de inspiratie van de chef rond edele producten.

 

 

Menu 6 Services à 69€ Accompagnement de vins à 31€

Menu servi par table entière


La carte des Vins

See you Soon

Under construction