Restaurant

Gastronomische keuken in een hedendaags kader

La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, gerenoveerd met zorg en moderniteit, een combinatie van charme, comfort en elegantie.

In de keuken zullen verfijnde streekgerechten uw smaakpapillen doen watertanden. Chef-kok  biedt een gastronomische ervaring op basis van een verse en smakelijke keuken, geïnspireerd door lokale producten, die zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.

Bij mooi weer kunnen de gasten van hun maaltijd genieten op het terras met uitzicht op de tuin. Afhankelijk van de weersomstandigheden kiest de directie of de maaltijd binnen of buiten wordt geserveerd. 

Het restaurant heeft een capaciteit van 60 couverts.

Vanaf 6 personen werken we enkel nog met een menuformule. 

 Om de beschikbaarheid te garanderen, is het raadzaam uw tafel telefonisch te reserveren op 061/65.50.37, of via het formulier op deze pagina. 

Honden zijn niet welkom in het restaurant.                                                  

Openingsuren

Van donderdag tot maandag
Van 12:00 tot 14:00 en van 19:00 tot 21:00.
Gesloten op dinsdag en woensdag en Zaterdagmiddag

Reservatie

Reservatie

*sidebar.offresTitle

À la carte

Menus

Om te starten

Pastinaak Bavariaanse

25€

Roode Bieten - vichyssoise

Gekonfijt spek van de boerderij met kruiden

27€

Puy linzen - hazelnootboter

Kreeft

32€

Waterkers - bloemkool - avruga kaviaar


En vervolgens

Koolvisfilet

30€

Zeemes - koriander - zeekraal

Kalfsfilet

32

Schorseneren-rode kool-crosnes

Tong

32€

Garnering uit de tuin

Kalfszwezerik

38€

Seizoensgroenten - romige aardappel - sherry

Ossenhaas volgens aankomst

40€


Eindigen op een zoete toets

Chocolade

15€

Gekarameliseerde hazelnoten-gezouten boter toffee-vanille

Limoenmeringue

15€

Ananas-passie-gember

Mandarijn en kastanje dessert

15€

Kokosnoot zoetheid

15€

La dame blanche van de chef

15€

Warme kaas

15€

Morteau worst, chicon en prei

Bord met gerijpte kazen

15€

Selectie van onze rijpers


Menu Nathan

Nathan menu

 

 

Beierse pastinaak

Bieten - vichyssoise

 

Kalfsfilet

Schorseneren - rode kool - kropaar

 

Kalk meringue

Ananas - passievrucht - gember

Of

Hete kaas

Morteau worst - chicon - prei

(Suppl.5€)

 

Dessert met mandarijn en kastanje

 

 

Kaasplankje aan 12€ extra

Vervanging van het pre-dessert door de kaas aan 8€.

 

 

Menu aan 50€ exclusief drankjes

Menu aan 79€ met de wijnselectie 

 

 

Breng ons op de hoogte van eventuele allergieën of intoleranties


Menu Maxime

 

Jakobsschelpen
Chorizo - aardpeer

***

Fazant

Risotto van schorseneren - romine bospaddestoelen

***

Herten van onze jacht

Spruitjes - porcini - pompoen

***

Meringue
ananas - mango

of

Hete kaas

suppl. 5€.

***

Baba
Kweepeer - frambozen

Kaasplateau extra aan 12€.

Kaas in plaats van het voorgerecht aan 8€.

 

 

Menu aan 60€ exclusief dranken

Menu aan 95€ met een selectie van wijnen