La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, gerenoveerd met zorg en moderniteit, een combinatie van charme, comfort en elegantie.
In de keuken zullen verfijnde streekgerechten uw smaakpapillen doen watertanden. Chef-kok biedt een gastronomische ervaring op basis van een verse en smakelijke keuken, geïnspireerd door lokale producten, die zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.
Bij mooi weer kunnen de gasten van hun maaltijd genieten op het terras met uitzicht op de tuin. Afhankelijk van de weersomstandigheden kiest de directie of de maaltijd binnen of buiten wordt geserveerd.
Het restaurant heeft een capaciteit van 60 couverts.
Vanaf 6 personen werken we enkel nog met een menuformule.
Om de beschikbaarheid te garanderen, is het raadzaam uw tafel telefonisch te reserveren op 061/65.50.37, of via het formulier op deze pagina.
Honden zijn niet welkom in het restaurant.
Van donderdag tot maandag
Van 12:00 tot 14:00 en van 19:00 tot 21:00.
Gesloten op dinsdag en woensdag en Zaterdagmiddag
Tomatenpuree
18€
Komkommers-gazpacho- dillecrème
Het perfecte ei
24€
Courgettes- paprika's- aubergines
Gele koolvis
24€
Venkeltartaar- chorizo- sperziebonen
Squab
42€
Gekonfijte wortelen en condiment- aubergine kaviaar- grapefruit chutney
Zeetong
40€
Garnituur uit de tuin
Zalmfilet
35€
Groene asperges - wilde knoflook - lente-uitjes
Kalfszwezerik
43€
Gekonfijte kalfswang met driedubbele saus van Rochefort - seizoensgroenten
Pure ossenhaas, volgens het aanbod van de dag
42€
Gabriel's lekkernij (aan te vragen bij bestelling)
15€
Chocolade - gekarameliseerde hazelnoten - gezouten boterkaramel - vanille
Meringue
15€
Framboos-meloen
L'Irish mijn manier
€15
Dame Blanche van de chef
15€
Geitenkaas
€15
Abrikozen- groene appels- oregano
Bord van belegen kazen
15€
Selectie van onze regionale ambachtslieden
Geserveerd voor de lunch
Maandag - donderdag - vrijdag
Menu gebaseerd op de markt van de dag
3-gangen menu voor €38
2-gangen menu voor €30
Onze menu's
Tomaten combinatie
Komkommers-gazpacho- dillecrème
Koolvis *
Tartaar van venkel- chorizo- sperziebonen
Squab
Gekonfijte wortelen met specerij- aubergine kaviaar- grapefruit chutney
Meringue
Framboos-meloen
Of
Geitenkaas
Abrikozen-groene appels- oregano
(Supplement 5€)
Iers op mijn manier
Extra kaasplankje aan 12€.
Kaas in plaats van pre-dessert aan 8€.
Nathan menu
4 gangen: €58 (wijn en spijs bijpassend €32)
Maxime Menu
5 gangen : (*entrée en plus) : 65€ (wijn en spijs bijpassend 38€)
Laat het ons weten als je allergieën of intoleranties hebt.