Restaurant

 

Een gastronomish keuken in een eigentijds kader

 

La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, zorgvuldig gerenoveerd met zorg en moderniteit en  combineert charme, comfort en elegantie.

 

Een wellnessruimte met sauna en hammam is ook beschikbaar en kan voor elke klant geprivatiseerd worden.

Op het gebied van de keuken zijn het verfijnde lokale gerechten die uw smaakpapillen doen watertanden. De chef-kok biedt een gastronomische ervaring gebaseerd op een verse en smakelijke keuken geïnspireerd door lokale producten, terwijl hij zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.

Bij mooi weer kunnen de gasten genieten van hun maaltijd op het terras met uitzicht op de tuin.

Het restaurant heeft een capaciteit van 60 personen en een private dining room voor 12 personen. 

 

 

 

                                                  

Openingsuren

Open van Woensdag tot vrijdag
Van 12:00 tot 14:30 uur en van 19:00 tot 21:00 uur.
Zaterdags van 19.00 tot 21.30 uur.
Zondag van 12.00 tot 14.30 uur.
Cloded on Maandag en dinsdag
Néerlandais

Bestellingen tot 13:30 uur voor lunch en 20:30 uur 's avonds

Reservatie

Reservatie

*sidebar.offresTitle

À la carte

Menus & Vins

Om te starten

Zalm Gravlaks

18€

Groentesap - mierikswortel - groene appel

Ei op 63°

16€

Cantharellen - Vetkoloniën

Kreeft koud geserveerd

25€

Tomaten - kruidenvinaigrette - koolrabi


En vervolgens

Rundvlees entrecote

28€.

Bearnaisesaus of pepersaus - mesclun - friet

Het aandeel van de vis

Prijs van de dag

Chinese kool - aardappelpuree - wortelcoulis

Kalfsfilet

30€.

Dauphine - rode uien - Maïs - artisjok

Pure Simmental net werkte in het Amerikaans

24€.

In verband met de dagelijkse aankomsten en de zorg voor kwaliteit, vragen wij u vanaf 6 personen naar één menu te gaan voor alle gasten.


Eindigen op een zoete toets


Menu du mois

Menu Découverte

 
 
Gravlaks Zalm
 
Groentesap - mierikswortel - groene appel
 
Of
 
Ei 63°
 
Cantharellen - reuzel Colonata 
 
***
 
Kreeft koud geserveerd
 
Tomaten - kruidenvinaigrette - koolrabi
 
Alleen geserveerd in 4 gangen
 
***
 
Het aandeel van de vis
 
Chinese kool - aardappelpuree - wortelcoulis
 
Of
 
Vlees volgens aankomst
 
Dauphine met rode uien - maïs - artisjokken 
 
***
 
Plaat van gerijpte kazen
 
*Toevoeging van 10€*
 
***
 
Valrhona Donkere Chocolade
 
Kersen - pistachenoten
 
Of
 
Dessert rond de perzik
 
Ijsthee - meringue
 
Vervangend dessert door kaas
 
*Toevoeging van 8€*
 
 
 

Menu aan 37€ in 3 gangen. Wijnbegeleiding aan 17€.

Menu aan 50€ in 4 gangen. Wijnbegeleiding aan 23€.

 

Menu geserveerd per hele tafel

 
 

Menu Prestige

Menu Prestige

 

 

Verrassingsmenu volgens de inspiratie van de chef rond edele producten.

 

 

Menu 6 Services à 69€ Accompagnement de vins à

Menu servi par table entière


La carte des Vins

See you Soon

Under construction