Restaurant

Gastronomische keuken in een hedendaags kader

La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, gerenoveerd met zorg en moderniteit, een combinatie van charme, comfort en elegantie.

In de keuken zullen verfijnde streekgerechten uw smaakpapillen doen watertanden. Chef-kok  biedt een gastronomische ervaring op basis van een verse en smakelijke keuken, geïnspireerd door lokale producten, die zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.

Bij mooi weer kunnen de gasten van hun maaltijd genieten op het terras met uitzicht op de tuin. Afhankelijk van de weersomstandigheden kiest de directie of de maaltijd binnen of buiten wordt geserveerd. 

Het restaurant heeft een capaciteit van 60 couverts.

Vanaf 6 personen werken we enkel nog met een menuformule. 

 Om de beschikbaarheid te garanderen, is het raadzaam uw tafel telefonisch te reserveren op 061/65.50.37, of via het formulier op deze pagina. 

Honden zijn niet welkom in het restaurant.                                                  

Openingsuren

Van donderdag tot maandag
Van 12:00 tot 14:00 en van 19:00 tot 21:00.
Gesloten op dinsdag en woensdag en Zaterdagmiddag

Reservatie

Reservatie

*sidebar.offresTitle

À la carte

Menus

Om te starten

Het perfecte ei

20€

Salify carbonara stijl - romige champignons

Méli mélo van asperges

24€

Schelpdieren - wasabi - zeesla

Zalmforel

24€ (Frans)

Erwten - sjalotten - spliterwten

Ui bavaroi-stijl

20

Ravioli van rode biet - tartaar van bloemkool


En vervolgens

Gebraden zeebaarsfilet

32€

Artisjok - rapen - erwten

Lamsvlees

40€

Aubergine kaviaar - paprika's - wilde knoflook

Zeetong

38€

Garnituur uit de tuin

Kalfszwezerik

42€

Seizoensgroenten - romige aardappel - sherry - truffeltoeslag

8

Ossenhaas volgens aankomst

42€


Eindigen op een zoete toets

Chocolade

18€

Gekarameliseerde hazelnoten-gezouten boter-karamel-vanille

Krokante kersenmeringue

15€

Taartje

15€

Ananas - kardemom

Verse rabarber

15€

Citroen yoghurt

De witte dame van de chef

15€

Hete kaas

15€

Champignon duxelles - aubergine - bier espuma

Bordje gerijpte kazen

15€

Selectie van onze Belgische rijpers


Menu Nathan

 

 

Nathan menu

 

Ui Beierse stijl

 

Rode bieten ravioli - bloemkool tartaar

*** 

Gebraden zeebaarsfilet 

 

Artisjok - rapen - erwten 

*** 

Voorspel van het dessert

Knapperige kersenmeringue 

Of

Hete kaas

 

Champignon duxelles - aubergine - bier espuma

(Suppl.5€)

 ***

Taartje van ananas en kardemom

4 gangen menus at 55€ zonder wijnen

 4 gangen menus met wijnen selectie at 87€


Menu Maxime

 

Het menu van Maxime

 

Méli mélo van asperges

 

Schelpdieren - wasabi - zeesla 

***

Zalmforel

Erwten - sjalotten - spliterwten 

***

Lam 

Aubergine kaviaar - paprika - wilde knoflook 

***

 

Voorspel van het dessert

Krokante kersenmeringue 

of

 

Hete kaas

 

Champignon duxelles - aubergine - bier espuma 

(Suppl.5€)

***

Verse rabarber

 

Citroen yoghurt

 

Menu aan 65€ zonder dranken

Menu aan 103€ met de wijn selectie 

 

Gelieve ons te informeren over eventuele allergieën of intoleranties


Menu Gabriel

 

Gabriel Menu

Alleen op weekdagen geserveerd 

(maandag, donderdag en vrijdagmiddag) 

 

3-gangen menu dat u zelf naar wens kunt samenstellen uit de menu's van Nathan en Maxime

Bereiding van het lamsvlees tegen betaling van 8€.

 

 

3 gangen menus at 47€ zonder dranken