La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, gerenoveerd met zorg en moderniteit, een combinatie van charme, comfort en elegantie.
In de keuken zullen verfijnde streekgerechten uw smaakpapillen doen watertanden. Chef-kok biedt een gastronomische ervaring op basis van een verse en smakelijke keuken, geïnspireerd door lokale producten, die zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.
Bij mooi weer kunnen de gasten van hun maaltijd genieten op het terras met uitzicht op de tuin. Afhankelijk van de weersomstandigheden kiest de directie of de maaltijd binnen of buiten wordt geserveerd.
Het restaurant heeft een capaciteit van 60 couverts.
Vanaf 6 personen werken we enkel nog met een menuformule.
Om de beschikbaarheid te garanderen, is het raadzaam uw tafel telefonisch te reserveren op 061/65.50.37, of via het formulier op deze pagina.
Honden zijn niet welkom in het restaurant.
Van donderdag tot maandag
Van 12:00 tot 14:00 en van 19:00 tot 21:00.
Gesloten op dinsdag en woensdag en Zaterdagmiddag
Pastinaak Bavariaanse
25€
Roode Bieten - vichyssoise
Gekonfijt spek van de boerderij met kruiden
27€
Puy linzen - hazelnootboter
Kreeft
32€
Waterkers - bloemkool - avruga kaviaar
Koolvisfilet
30€
Zeemes - koriander - zeekraal
Kalfsfilet
32
Schorseneren-rode kool-crosnes
Tong
32€
Garnering uit de tuin
Kalfszwezerik
38€
Seizoensgroenten - romige aardappel - sherry
Ossenhaas volgens aankomst
40€
Chocolade
15€
Gekarameliseerde hazelnoten-gezouten boter toffee-vanille
Limoenmeringue
15€
Ananas-passie-gember
Mandarijn en kastanje dessert
15€
Kokosnoot zoetheid
15€
La dame blanche van de chef
15€
Warme kaas
15€
Morteau worst, chicon en prei
Bord met gerijpte kazen
15€
Selectie van onze rijpers
Nathan menu
Beierse pastinaak
Bieten - vichyssoise
Kalfsfilet
Schorseneren - rode kool - kropaar
Kalk meringue
Ananas - passievrucht - gember
Of
Hete kaas
Morteau worst - chicon - prei
(Suppl.5€)
Dessert met mandarijn en kastanje
Kaasplankje aan 12€ extra
Vervanging van het pre-dessert door de kaas aan 8€.
Menu aan 50€ exclusief drankjes
Menu aan 79€ met de wijnselectie
Breng ons op de hoogte van eventuele allergieën of intoleranties
Jakobsschelpen
Chorizo - aardpeer
***
Fazant
Risotto van schorseneren - romine bospaddestoelen
***
Herten van onze jacht
Spruitjes - porcini - pompoen
***
Meringue
ananas - mango
of
Hete kaas
suppl. 5€.
***
Baba
Kweepeer - frambozen
Kaasplateau extra aan 12€.
Kaas in plaats van het voorgerecht aan 8€.