Restaurant

Gastronomische keuken in een hedendaags kader

La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, gerenoveerd met zorg en moderniteit, een combinatie van charme, comfort en elegantie.

In de keuken zullen verfijnde streekgerechten uw smaakpapillen doen watertanden. Chef-kok William Denayer biedt een gastronomische ervaring op basis van een verse en smakelijke keuken, geïnspireerd door lokale producten, die zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.

Bij mooi weer kunnen de gasten van hun maaltijd genieten op het terras met uitzicht op de tuin. Afhankelijk van de weersomstandigheden kiest de directie of de maaltijd binnen of buiten wordt geserveerd. 

Het restaurant heeft een capaciteit van 60 couverts.

Vanaf 6 personen werken we enkel nog met een menuformule. 

Wij verwelkomen u graag van woensdag tot zondag

De middagdienst begint om 12 uur. De keuken is open tot 13.30 uur, tijdstip van de laatste bestelling.

De avonddienst begint om 19.00 uur. De keuken sluit om 20.30 uur, het tijdstip van de laatste bestelling.

Het restaurant sluit van woensdag tot zaterdag om middernacht. Op zondag sluit het restaurant om 16.30 uur. Het restaurant is gesloten op maandag, dinsdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

 

 Om de beschikbaarheid te garanderen, is het raadzaam uw tafel telefonisch te reserveren op 061/65.50.37, of via het formulier op deze pagina. 

Honden zijn niet welkom in het restaurant.                                                  

Openingsuren

Open van Woensdag tot vrijdag
Van 12:00 tot 14:30 uur en van 19:00 tot 21:00 uur.
Zaterdags van 19.00 tot 21.30 uur.
Zondag van 12.00 tot 14.30 uur.
Cloded on Maandag en dinsdag

Reservatie

Reservatie

*sidebar.offresTitle

À la carte

Menus

Om te starten

Zalmforel

17€

Baba-frisse kruiden-jalapenos

Rauwe sint-jakobsschelpen

19€

Amandelmelk - yuzu-komkommer

Zeeduivel

22€

Aubergine-pak choi - miso bouillon

Ravioli van zwezerik met morilles

28€

Witte asperges - goji bessen - sinaasappel


En vervolgens


Eindigen op een zoete toets

Wandeling in het bos

13€

Kokosnoot-grapefruit-avocado

13€

Dame Blanche turbinated in een minuut

13€

Echte sabayon met Grand Marnier

13€

Bord met gerijpte kazen

15€


Menu Découverte

Zalmforel

Baba - verse kruiden - jalapenos

***

Koekoeksklok van Mechelen

Witte asperges - citrusvruchten - mozzarella van Neufchâteau

of

Vis bij de perzik

sarasin - snijbiet - bergamot - zeekraal

***

Kokosnoot

Grapefruit - avocado

of 

Bord met kaas

(toeslag van 10€)

 

3-gangen menu voor 39€. Wijnarrangementen voor 24€.

Onze menu's worden per tafel geserveerd.


Menu de la Barrière

Rauwe sint-jakobsschelpen

Amandelmelk - yuzu - komkommer

***

Zeeduivel

Aubergine - paksoi - miso bouillon - zwarte sesam

***

Kalfszwezerik en morieljes ravioli

Witte asperges - goji bessen - sinaasappel

*alleen geserveerd voor het 6 gangen menu*

***

Lamsvlees in twee bereidingen

Filet op lage temperatuur - gekonfijte schouder

Geitenkaas - harissa - taggiasche olijven

***

Prelude op het dessert

of

Plaatje van belegen kazen (suppl 10€)

***

Wandel in het bos.

 

4-gangen menu voor 55€.

6-gangen menu aan 79€.

Onze menu's worden per tafel geserveerd.


Le Lunch

 

Woensdag, donderdag, vrijdag voor de lunch 

 
 

Voorgerecht - Hoofdgerecht - Dessert

29 euros
 

Voorgerecht - Hoofdgerecht 

23 euro
 

Alleen hoofdgerecht

17 euro 
 
 

De samenstelling van onze lunch varieert van week tot week. We publiceren de samenstelling elke week op onze sociale netwerken.