La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, gerenoveerd met zorg en moderniteit, een combinatie van charme, comfort en elegantie.
In de keuken zullen verfijnde streekgerechten uw smaakpapillen doen watertanden. Chef-kok biedt een gastronomische ervaring op basis van een verse en smakelijke keuken, geïnspireerd door lokale producten, die zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.
Bij mooi weer kunnen de gasten van hun maaltijd genieten op het terras met uitzicht op de tuin. Afhankelijk van de weersomstandigheden kiest de directie of de maaltijd binnen of buiten wordt geserveerd.
Het restaurant heeft een capaciteit van 60 couverts.
Vanaf 6 personen werken we enkel nog met een menuformule.
Om de beschikbaarheid te garanderen, is het raadzaam uw tafel telefonisch te reserveren op 061/65.50.37, of via het formulier op deze pagina.
Honden zijn niet welkom in het restaurant.
Van donderdag tot maandag
Van 12:00 tot 14:00 en van 19:00 tot 21:00.
Gesloten op dinsdag en woensdag en Zaterdagmiddag
Het perfecte ei
20€
Salify carbonara stijl - romige champignons
Méli mélo van asperges
24€
Schelpdieren - wasabi - zeesla
Zalmforel
24€ (Frans)
Erwten - sjalotten - spliterwten
Ui bavaroi-stijl
20
Ravioli van rode biet - tartaar van bloemkool
Gebraden zeebaarsfilet
32€
Artisjok - rapen - erwten
Lamsvlees
40€
Aubergine kaviaar - paprika's - wilde knoflook
Zeetong
38€
Garnituur uit de tuin
Kalfszwezerik
42€
Seizoensgroenten - romige aardappel - sherry - truffeltoeslag
8
Ossenhaas volgens aankomst
42€
Chocolade
18€
Gekarameliseerde hazelnoten-gezouten boter-karamel-vanille
Krokante kersenmeringue
15€
Taartje
15€
Ananas - kardemom
Verse rabarber
15€
Citroen yoghurt
De witte dame van de chef
15€
Hete kaas
15€
Champignon duxelles - aubergine - bier espuma
Bordje gerijpte kazen
15€
Selectie van onze Belgische rijpers
Nathan menu
Ui Beierse stijl
Rode bieten ravioli - bloemkool tartaar
***
Gebraden zeebaarsfilet
Artisjok - rapen - erwten
***
Voorspel van het dessert
Knapperige kersenmeringue
Of
Hete kaas
Champignon duxelles - aubergine - bier espuma
(Suppl.5€)
***
Taartje van ananas en kardemom
4 gangen menus at 55€ zonder wijnen
4 gangen menus met wijnen selectie at 87€
Het menu van Maxime
Méli mélo van asperges
Schelpdieren - wasabi - zeesla
***
Zalmforel
Erwten - sjalotten - spliterwten
***
Lam
Aubergine kaviaar - paprika - wilde knoflook
***
Voorspel van het dessert
Krokante kersenmeringue
of
Hete kaas
Champignon duxelles - aubergine - bier espuma
(Suppl.5€)
***
Verse rabarber
Citroen yoghurt
Menu aan 65€ zonder dranken
Menu aan 103€ met de wijn selectie
Gelieve ons te informeren over eventuele allergieën of intoleranties
Gabriel Menu
Alleen op weekdagen geserveerd
(maandag, donderdag en vrijdagmiddag)
3-gangen menu dat u zelf naar wens kunt samenstellen uit de menu's van Nathan en Maxime
Bereiding van het lamsvlees tegen betaling van 8€.
3 gangen menus at 47€ zonder dranken