Restaurant

Gastronomische keuken in een hedendaags kader

La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, gerenoveerd met zorg en moderniteit, een combinatie van charme, comfort en elegantie.

In de keuken zullen verfijnde streekgerechten uw smaakpapillen doen watertanden. Chef-kok  biedt een gastronomische ervaring op basis van een verse en smakelijke keuken, geïnspireerd door lokale producten, die zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.

Bij mooi weer kunnen de gasten van hun maaltijd genieten op het terras met uitzicht op de tuin. Afhankelijk van de weersomstandigheden kiest de directie of de maaltijd binnen of buiten wordt geserveerd. 

Het restaurant heeft een capaciteit van 60 couverts.

Vanaf 6 personen werken we enkel nog met een menuformule. 

 Om de beschikbaarheid te garanderen, is het raadzaam uw tafel telefonisch te reserveren op 061/65.50.37, of via het formulier op deze pagina. 

Honden zijn niet welkom in het restaurant.                                                  

Openingsuren

Van donderdag tot maandag
Van 12:00 tot 14:00 en van 19:00 tot 21:00.
Gesloten op dinsdag en woensdag

Reservatie

Reservatie

*sidebar.offresTitle

À la carte

Menus

Om te starten

Halfgekookte zalm

25€

Smeltende pastinaak - rode kool - gekonfijte tomaat

Blauwe kreeft

32€

Girolles - bisque - bisque - venkel - selderij

Witte tonijn

20€

Maïs - erwten - knoflook


En vervolgens

Tong

32€.

Garnituur uit de tuin

Varkensvlees Brasvar

40€

Artisjokken - eekhoorntjesbrood - hummus - olijven

Kwartel

40€

Gekonfijte benen - aubergines - paprika's

Kalfszwezerik

40€

Champignon en aardappel crème - sherry

Stuk rundvlees, naar gelang de dag van aankomst

40€


Eindigen op een zoete toets

Chocolade

18€

Gekarameliseerde hazelnoten-zoute boter toffee-vanille

Smeltende meringue - mirabelpruimen - bramen

15€

Kaastaart - amandelen - vijgen

15

Watermeloen - tomaten - munt

15€

Aardbei-perzik-munt

De witte dame van de chef

15€

Warme kaas

15€

Boerderij spek - duxelles - pompoen

Bord met gerijpte kazen

15€

Selectie van onze regionale ambachtslieden


Menu Nathan

Witte tonijn
Maïs - erwten - knoflook

***

Kwartel
Gekonfijt been - aubergines - paprika's

***

Zachte meringue
Mirabelle pruimen - bramen

of

Hete kaas
Duxelles - boerenspek - pompoen

(5€ toeslag)

***

Watermeloen
Tomaten - Munt

 

Extra kaas voor 12€.

Vervanging van het pre-dessert door de kaas aan 8€.

 
 
 

Menu aan 50€ exclusief dranken.

Menu aan 79€ met wijnselectie.


Menu Maxime

 

Halfgare zalm 
Smeltende pastinaken - rode kool - gekonfijte tomaat

***

Blauwe kreeft
Girolles - bisque - venkel - selderij

***

Varkensvlees Brasvar
Artisjokken - eekhoorntjesbrood - hummus - olijven

***

Meringue
Mirabelle pruimen - bramen

of

Hete kaas
Duxelles - boerenspek - pompoen

suppl. 5€.

***

Cheesecake
Amandelen - Vijgen

Kaasplateau extra aan 12€.

Kaas in plaats van het voorgerecht aan 8€.

 

 

Menu aan 60€ exclusief dranken

Menu aan 95€ met een selectie van wijnen


Menu Gabriel

Menu Gabriel

 
 

3-gangen menu.

Kies de samenstelling van uw menu uit de menu's Nathan en Maxime.

 

 

Menu aan 42€ exclusief dranken.

Menu aan 63€ met de wijnselectie.