Business

Een team tot uw dienst

 Afhankelijk van de grootte van uw groep en de vereisten van uw seminarie, zal ons flexibel en reactief team elk evenement met professionaliteit plannen.

Van de receptie tot de maaltijden en onze partners voor de organisatie van uw evenementen, worden de diensten van La  Barrière de Transinne bestudeerd om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Volledig groen

La Barrière de Transinne, ideaal gelegen in het hart van de Belgische Ardennen en het Grande Foret van Saint Hubert, dicht bij alle voorzieningen (Luxemburg, Namen, Brussel dankzij de E411), biedt 3 vergaderzalen die geschikt zijn voor 2 tot 40 personen. Sommige van deze ruimtes profiteren van natuurlijk licht.

Voor residentiële seminaries beschikt La Barrière de Transinne over 28 comfortabele kamers in een authentieke en ontspannende omgeving. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een aantrekkelijk tarief aanbieden.

Voor uw maaltijden kunt u kiezen uit verschillende formules. Zakenlunch, broodjesbuffet, gastronomisch menu, onze chef-kok, William Denayer, biedt u een intuïtieve keuken, met seizoensproducten, voor het beste van uw smaakpapillen.

 

 

Informatie en offerteaanvraag op: info@barrieredetransinne.be

Boek uw verblijf

Reservatie

En vervolgens

Entrecôte de bœuf

26€

Sauce béarnaise ou poivre - pommes frites

Râble de lapin farci aux champignons

28€

Mille feuilles d’aubergines - chèvre - épinard

La part de poisson selon la pêche

30€

Céleri - condiment noix - émulsion sopina

Agneau

35€

Caviar d’aubergine - jeunes légumes - couscous

Ris de veau

40€

Purée de pommes de terre - réduction de morilles et Sauternes


Om te starten

Filet de plie

16€

Effilochée de queue de bœuf - poireaux - laitue de mer

Daurade taillée à cru

20€

Guacamole - agrumes - mangue - pomzu

Saint Jacques

25€

Bouillon de courges - gingembre - lard confit- truffe noire

Foie gras en terrine

21€

Cannelloni céleri - pomme verte - mandarine

Effilochée de queue de bœuf

19€

Œuf 63° - légumes oubliés - sauce Albufera


Eindigen op een zoete toets

Baba

12€

Mûres-Myrtilles-infusion verveine

Nougat glacé

12€

Ananas-mangue-granité pina colada

Dame blanche tournée minute

12€

Assortiment de fromages au lait cru sélectionnés par nos soins

14€


Menu du mois

 

Menu Découverte

 

Filet de plie
Effilochée de queue de bœuf - poireaux - laitue de mer

OU

Daurade taillée à cru
Guacamole - agrumes - mangue - Pomzu

***
Saint Jacques
Bouillon de courges - gingembre - lard confit - truffe noire
*Uniquement servi avec le 4 services*

***
Râble de lapin farci aux champignons
Mille feuilles d’aubergine - chèvre - épinards

OU
La part de poisson selon la pêche
Céleri - condiment noix - émulsion sopina

***
Baba
Mûres- myrtilles - infusion verveine

OU
Nougat glacé
Ananas - mangue - granite pina colada

 

 

Nos menus sont servis par table entière

 

 

Menu en 3 Temps 37€. Sélection de vins à 15€.

Menu en 4 Temps 45€. Sélection de vins à  20€.

 

 


Poour les plus petits

Un plat, un dessert

12€


Lunch van de dag

 

Onze lunch bestaat uit lokale producten en de markt die dagelijks door onze chef wordt bereid. 

De samenstelling van de lunch varieert van dag tot dag. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor de samenstelling van de lunch.

 

Lunch du marché en 2 temps: 23€

Lunch du marché en 3 temps: 29€