Business

Een team tot uw dienst

 Afhankelijk van de grootte van uw groep en de vereisten van uw seminarie, zal ons flexibel en reactief team elk evenement met professionaliteit plannen.

Van de receptie tot de maaltijden en onze partners voor de organisatie van uw evenementen, worden de diensten van La  Barrière de Transinne bestudeerd om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Volledig groen

La Barrière de Transinne, ideaal gelegen in het hart van de Belgische Ardennen en het Grande Foret van Saint Hubert, dicht bij alle voorzieningen (Luxemburg, Namen, Brussel dankzij de E411), biedt 3 vergaderzalen die geschikt zijn voor 2 tot 40 personen. Sommige van deze ruimtes profiteren van natuurlijk licht.

Voor residentiële seminaries beschikt La Barrière de Transinne over 28 comfortabele kamers in een authentieke en ontspannende omgeving. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een aantrekkelijk tarief aanbieden.

Voor uw maaltijden kunt u kiezen uit verschillende formules. Zakenlunch, broodjesbuffet, gastronomisch menu, onze chef-kok biedt u een intuïtieve keuken, met seizoensproducten, voor het beste van uw smaakpapillen.

 

 

Informatie en offerteaanvraag op: info@barrieredetransinne.be

Boek uw verblijf

Reservatie