Ontmoeting

Gelegen in hartje Ardennen, is de Barrière de Transinne ideaal gelegen voor de organisatie van vergaderingen, seminaries en teambuilding. Ons team biedt u een omgeving aan die bevorderlijk is om werken en voor de creativiteit en zo nieuwe ideeën tot stand te laten komen weg van de alledaagse stress.

Onze 3 vergader-/seminariezalen zijn volledig uitgerust en kunnen tussen 5 en 40 personen ontvangen.

Wij zorgen ervoor dat de honger van uw team gestild wordt door een smakelijke koffiepauze in te lassen, een snelle lunch of met een maaltijd die de regionale producten in kijker stelt. 

Aarzel niet om ons te contacteren en ons uw wensen mede te delen zodat we een gepersonaliseerde offerte kunnen opmaken.

Neem contact op met ons

Boek uw verblijf

Reservatie

En vervolgens

Biefstuk van runderrib, 28€

Béarnaisesaus of peperbakpannen-friet

Hertenfilet

35€

Peer gekonfijte rode kool rode appels dauphines met kastanjes

Wilde zwijnenfilet

26€

Groene kool met spek - schorseneren - kastanjes - appelmoes - appeldauphine

Kalfszwezeriken

40 €

Aardappelpuree - vermindering van het aantal morilles en sauternes

Kabeljauw Filet

32€

vismessen- kerrie - paksoi


Om te starten

Half-gekookte rood tonijn

25€.

Mayonaise met kruiden - rauwe ham - cashewnoten

sint-jakobsschelpen

20€

Gestoofde cichorei-houten champignons - spinazie

Foie gras in twee bereidingen

21€.

Gebakken, aardperen, hazelnoot, in terrine, kruiderij van rood fruit, reductie van redboq.

Galantine van parelhoenders

19€

Foie gras- trumpetjes van de dode-pistachiobarren

Makreelfilet

16€

Knapperige groenten - Minestrone coulis - zwarte olijven - Halfgekookte rode tonijn - 25€.

Duo van grijze garnalen en kaas croquettes

18€


Eindigen op een zoete toets

Witte Chocolade

12€

Knapperig bruin-citroen schuimgebakje

Vacherin

12€

Meringue-figuren-pegels

Appel in verschillende texturen

12€

Karamel - vanille-ijs - vanille-ijs

Dame blanche getrommelde minuut - slagroom - chocolade

12€

Het regionale kaasplateau

14€.


Menu du mois

 

Menu Découverte

 

 

Menu Découverte

 

Galantine de pintade

Foie gras- trompettes de la mort - pistaches - betteraves

ou

Filet de maquereau

Légumes croquants - olives noires - coulis minestrone

***

Saint Jacques

Chicons braisés- champignons des bois - épinards

 

*uniquement pour le menu 4 services*

***

Filet de marcassin

Chou vert au lard- salsifis - chataigne - pommes dauphine

Ou

Dos de Cabilaud

Condiment couteau - curry - pak choi

***

Chocolat blanc

Meringue croquante- marron - citron

Ou

 

Pommes en differentes textures

Caramel- glace vanille

 

 

 

 

 

 

Nos menus sont servis par table entière

 

 

Menu en 3 Temps 37€. Sélection de vins à 15€.

Menu en 4 Temps 45€. Sélection de vins à  20€.

 


Poour les plus petits

Un plat, un dessert

12€


Lunch van de dag

 

Onze lunch bestaat uit lokale producten en de markt die dagelijks door onze chef wordt bereid. 

De samenstelling van de lunch varieert van dag tot dag. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor de samenstelling van de lunch.

 

Lunch du marché en 2 temps: 23€

Lunch du marché en 3 temps: 29€