Degustatie

 

Een bistronomische keuken in een eigentijds kader

 

La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, zorgvuldig gerenoveerd met zorg en moderniteit en  combineert charme, comfort en elegantie.

 

Een wellnessruimte met sauna en hammam is ook beschikbaar en kan voor elke klant geprivatiseerd worden.

Op het gebied van de keuken zijn het verfijnde lokale gerechten die uw smaakpapillen doen watertanden. De chef-kok biedt een gastronomische ervaring gebaseerd op een verse en smakelijke keuken geïnspireerd door lokale producten, terwijl hij zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.

Bij mooi weer kunnen de gasten genieten van hun maaltijd op het terras met uitzicht op de tuin.

Het restaurant heeft een capaciteit van 60 personen en een private dining room voor 12 personen. 

 

Openingsuren

Ouvert du mardi au vendredi de 12 à 14h et de 19 à 21h30. Le samedi de 19 à 21h30. (Fermé le lundi & dimanche).

Reservatie

Reservatie

*sidebar.offresTitle

Art & Gastronomie

Uw ticket voor de ruimte

Natuur et Lekkernijen

Uitstapje met uw hond

à la carte

Menu

En vervolgens

Biefstuk van runderrib, 28€

Béarnaisesaus of peperbakpannen-friet

Hertenfilet

35€

Peer gekonfijte rode kool rode appels dauphines met kastanjes

Wilde zwijnenfilet

26€

Groene kool met spek - schorseneren - kastanjes - appelmoes - appeldauphine

Kalfszwezeriken

40 €

Aardappelpuree - vermindering van het aantal morilles en sauternes

Kabeljauw Filet

32€

vismessen- kerrie - paksoi


Om te starten

Half-gekookte rood tonijn

25€.

Mayonaise met kruiden - rauwe ham - cashewnoten

sint-jakobsschelpen

20€

Gestoofde cichorei-houten champignons - spinazie

Foie gras in twee bereidingen

21€.

Gebakken, aardperen, hazelnoot, in terrine, kruiderij van rood fruit, reductie van redboq.

Galantine van parelhoenders

19€

Foie gras- trumpetjes van de dode-pistachiobarren

Makreelfilet

16€

Knapperige groenten - Minestrone coulis - zwarte olijven - Halfgekookte rode tonijn - 25€.

Duo van grijze garnalen en kaas croquettes

18€


Eindigen op een zoete toets

Witte Chocolade

12€

Knapperig bruin-citroen schuimgebakje

Vacherin

12€

Meringue-figuren-pegels

Appel in verschillende texturen

12€

Karamel - vanille-ijs - vanille-ijs

Dame blanche getrommelde minuut - slagroom - chocolade

12€

Het regionale kaasplateau

14€.


Menu du mois

 

Menu Découverte

 

 

Menu Découverte

 

Galantine de pintade

Foie gras- trompettes de la mort - pistaches - betteraves

ou

Filet de maquereau

Légumes croquants - olives noires - coulis minestrone

***

Saint Jacques

Chicons braisés- champignons des bois - épinards

 

*uniquement pour le menu 4 services*

***

Filet de marcassin

Chou vert au lard- salsifis - chataigne - pommes dauphine

Ou

Dos de Cabilaud

Condiment couteau - curry - pak choi

***

Chocolat blanc

Meringue croquante- marron - citron

Ou

 

Pommes en differentes textures

Caramel- glace vanille

 

 

 

 

 

 

Nos menus sont servis par table entière

 

 

Menu en 3 Temps 37€. Sélection de vins à 15€.

Menu en 4 Temps 45€. Sélection de vins à  20€.

 


Poour les plus petits

Un plat, un dessert

12€


Lunch van de dag

 

Onze lunch bestaat uit lokale producten en de markt die dagelijks door onze chef wordt bereid. 

De samenstelling van de lunch varieert van dag tot dag. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor de samenstelling van de lunch.

 

Lunch du marché en 2 temps: 23€

Lunch du marché en 3 temps: 29€