Degustatie

 

Een bistronomische keuken in een eigentijds kader

 

La Barrière de Transinne heeft nu 28 kamers, comfortabel of superieur, zorgvuldig gerenoveerd met zorg en moderniteit en  combineert charme, comfort en elegantie.

 

Een wellnessruimte met sauna en hammam is ook beschikbaar en kan voor elke klant geprivatiseerd worden.

Op het gebied van de keuken zijn het verfijnde lokale gerechten die uw smaakpapillen doen watertanden. De chef-kok biedt een gastronomische ervaring gebaseerd op een verse en smakelijke keuken geïnspireerd door lokale producten, terwijl hij zich aanpast aan het ritme van de seizoenen.

Bij mooi weer kunnen de gasten genieten van hun maaltijd op het terras met uitzicht op de tuin.

Het restaurant heeft een capaciteit van 60 personen en een private dining room voor 12 personen. 

 

Openingsuren

Ouvert du mardi au vendredi de 12 à 14h et de 19 à 21h30. Le samedi de 19 à 21h30. (Fermé le lundi & dimanche).

Reservatie

Reservatie

*sidebar.offresTitle

Art & Gastronomie

Uw ticket voor de ruimte

Natuur et Lekkernijen

Uitstapje met uw hond

à la carte

Menu

En vervolgens

Magret de canard en basse température- carotte - kalamansi – pêche

25€

L’Entrecôte de boeuf

28€

Sauce béarnaise ou poivre - pommes frites

Daurade royale - risotto crémeux - moules bouchot

29€

Veau- caviar d’aubergines - artichaut violet - girolles

30€

En raison des arrivages journalier et du marché, à partir de 6 personnes, nous vous demanderons de vous diriger vers un menu unique pour l'ensemble des convives.


Om te starten

Petits gris de Namur- lentilles du Puy - croquette de cuisses de grenouilles

16€

Carpaccio de bœuf Simmental et lamelles de seiche - tomates confites

17€

Langoustines- butternut - lard confit - émulsion coco

18€

Duo de croquettes de crevettes grises et parmesan

18€

Terrine de foie gras de canard – pomme verte- espuma cranberry

21€

Turbot sauvage - salicorne - pomzu

22€

Homard breton - citron confit- remoulade de céleris

22€


Eindigen op een zoete toets

Ananas - coco - curry - vanille

12€

Yaourt de Mirlisson - cœur fondant passion - meringue- sorbet mangue safranée

12€

Macaron - déclinaison autour de la noisette

12€

Dame Blanche turbinée minute - crème fouettée - chocolat

12€

L’assiette de fromages de la région

14€


Menu du mois

 

Menu Découverte

 

Carpaccio de bœuf Simmental

Lamelles de seiche-tomates confites

Ou

Terrine de foie gras de canard

Pomme verte - espuma cranberry

***

Petits gris de Namur

Lentilles du Puy - croquette de cuisses de grenouilles

 

*uniquement pour le menu 4 services*

***

Magret de canard en basse température

kalamansi – pêche

 

Ou

 

Daurade royale -risotto crémeux - butternut - moules bouchot

***

Yaourt de Mirlisson - cœur fondant passion - meringue

Sorbet mangue safranée

 

Ou

 

Macaron - déclinaison autour de la noisette

 

 

Nos menus sont servis par table entière

 

 

Menu en 3 Temps 37€. Sélection de vins à 15€.

Menu en 4 Temps 45€. Sélection de vins à  20€.

 


Poour les plus petits

Un plat, un dessert

12€


Lunch van de dag

 

Onze lunch bestaat uit lokale producten en de markt die dagelijks door onze chef wordt bereid. 

De samenstelling van de lunch varieert van dag tot dag. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor de samenstelling van de lunch.

 

Lunch du marché en 2 temps: 23€

Lunch du marché en 3 temps: 29€